Kender du det? Det kribler efter at få sat en masse i køkkenhaven og se det komme op og bruge af det. Du har sikkert allerede sat en del ting, men det er nok de færreste ting, der er klar til brug. Men én ting der er taknemmeligt, det er karse. Det bliver hurtigt klar til brug, og det smager skønt og frisk. Det gør det også i denne lækre pastasalat.

  • Kategori: Tilbehør
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 20 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
     1586/378
  • Energifordeling:
    Protein: 23 %
    Fedt:
     4 %
    Kulhydrat: 73 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal: 
    396/94
    Protein: 5 g
    Fedt:
     <1 g
    Kulhydrat: 17 g

Ingredienser:

  • 4 dl fromage frais
  • 4 spsk. tomatketchup
  • ½ tsk. sød chilisauce
  • ½ tsk. sukker
  • 1 ll. bk. karse
  • 300 g pastaskruer
  • 1 bk. cherrytomater
  • Salt
  • Peber

Sådan tilberedes pastasalat med karse og cherrytomater:

  1. Rør en dressing af fromage frais, ketchup, chilisauce, sukker og karse, og smag det til med salt og peber.
  2. Lad den trække en halv times tid i køleskabet.
  3. Kog pastaskruerne efter anvisningen på posen.
  4. Hæld vandet fra, og lad pastaen dryppe og køle af.
  5. Skær cherrytomaterne i halve, og bland dem i pastaen sammen med dressingen.
  6. Smag til igen med salt og peber.

Dommen:

Natascha: 4 point ud af 5Helt sikkert en ”gemmer”
Benny: 4 point ud af 5Helt sikkert en ”gemmer”

Beate: 4 point ud af 5Helt sikkert en ”gemmer”

Samlet:

4 point ud af 5
Helt sikkert en ”gemmer”