Cremfine til piskning er noget mere fedtfattig end piskefløde, og det smager lige så godt. Frugten kan selvfølgelig varieres, og frugtdesserten kan også sagtens anvendes som frugtsalat til jule-, påske- eller bare søndagsfrokosten.
- Kategori: Dessert
- Antal: 6 personer
- Tilberedning: 30 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
- KJ/Kcal: 1440/343
- Energifordeling:
Protein: 3 %
Fedt: 28 %
Kulhydrat: 69 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 387/92
Protein: 1 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 16 g
Ingredienser:
- 1 cremefine til piskning (19 %)
- 1 vaniljestang
- 6 spsk. sukker
- 3 pasteuriserede æggeblommer
- 3 pasteuriserede æggehvider
- 2 æbler
- 2 appelsiner
- 1 dåse ananas
- 1 dåse ferskener
- 1 bakke vindruer
Sådan tilberedes den lækre frugtdessert:
- Pisk cremefine stiv, og tilsæt kornene fra vaniljestangen.
- Pisk æggeblommer og sukkeret sammen, og vend det i cremefinen.
- Pisk æggehviderne stive, og vend dem i cremen.
- Skyl æbler og vindruer, og sæt ferskener og ananas til afdrypning.
- Skræl appelsinerne.
- Skær al frugten i mindre stykker, og bland dem i cremen.
Dommen:
Filip: Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Catharina: Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Martin: Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Benny: Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Beate: Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Trackbacks / Pingbacks